I AL SETEMBRE...

TORNEN LES CLASSES REGULARS!!

Sóc actriu i professora de teatre. Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults.  I m'agrada molt la meva feina! 


Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...


Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 


La primera classe és de prova. Si t'interessa rebre més informació o vols venir a provar em pots contactar en el 627 00 87 73 [email protected] Truca o escriu, estic al teu servei!

Eugenia González La Rosa

Eugenia González La Rosa és actriu, professora de teatre, directora i dramaturga.

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso.

Ensenya interpretació a joves i adults, a nivell amateur i professional, des de fa 23 anys. Ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur  i també col.labora habitualment amb la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Ha impartit classes en escoles com ara El Timbal, Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També ha treballat com a professora a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectòria. Les seves classes són pràctiques i d'una gran qualitat i en elles fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i fomentant la seva creativitat tot proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental dins de la seva carrera artística.

I D'OCTUBRE A JUNY...TAMBÉ

CURSOS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA!

TASTET TEATRAL, CURS DE MONÒLEG, CURS DE CONTACONTES, TEATRE DE MÀSCARES....CÀPSULES FORMATIVES INTENSES, PRÀCTIQUES I D'ALLÒ MÉS ÚTILS PER ADQUIRIR EINES, DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I TROBAR GENT AMB INTERESSOS COMUNS.

I AL JULIOL...SUPER CURSOS D'ESTIU!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Contacte i Inscripcions:

Eugenia González La Rosa 627 00 87 73 [email protected]

Using Format