Cursos regulars en marxa!

CURS DE VEU I COMUNICACIÓ

Dilluns 18.30h a 20h a Tarragona. 

Són classes adreçades a adults, amb o sense experiència prèvia en treball de Veu i Comunicació. Curs especialment indicat per a persones que utilitzen la veu en el seu àmbit laboral: mestres, professors, comercials, actors, locutors...

Són classes pràctiques on aprendràs les bases anatòmiques i la higiene de la veu, les bases de la comunicació, les estratègies comunicatives...

Tens preguntes? T'agradaria comentar el teu cas per a saber si aquestes classes són per a tu? Truca'm! 627 00 87 73

Hola! Sóc l'Eugenia González 

Sóc actriu i professora de teatre. Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults. També sóc professora de Veu i Comunicació i imparteixo cursos per a aprendre a parlar en públic.  I m'agrada molt la meva feina! 

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...

Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 

La primera classe és de prova. Si t'interessa rebre més informació o vols venir a provar em pots contactar en el 627 00 87 73 [email protected] Truca o escriu, estic al teu servei!

Cursos INTENSIUS en marxa! 

FEM COMÈDIA!

Curs molt seriós sobre l'art i la conya que necessitaràs per a fer riure al personal. 

Curset intensiu adreçat a amants del Teatre (amb o sense experiència prèvia). Dissabte 15 de desembre. Horari de 10-14 i 15.30-17.30h a TARRAGONA


Tens ganes d'afrontar nous reptes?  Vols tastar la combinació de Teatre + Impro+Humor? Vols fer riure? Et proposo un curset intensiu on, de forma lúdica i guiada, exploraràs els mecanismes de la comèdia, aprendràs tècniques creatives i experimentaràs l'alegria de fer riure. 


Impartit per l'actriu, "comedianta" i professora Eugenia González. Darrer dia per a formalitzar la inscripció: Dimecres 12 de desembre

Info i inscripcions: Eugenia 627 00 87 73  

Eugenia González La Rosa

Eugenia González La Rosa és actriu, professora , directora i dramaturga.

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso.

Ensenya Teatre, Veu, Narració de Contes i Producció Teatral a joves i adults, a nivell amateur i professional, des de fa 23 anys. Ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur  i també col.labora habitualment amb la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Ha impartit classes en escoles com ara El Timbal, Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectòria. Les seves classes són pràctiques i d'una gran qualitat i en elles fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental dins de la seva carrera artística.

D'OCTUBRE A JUNY...

CURSOS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA!

TASTET TEATRAL, CURS DE MONÒLEG, CURS DE CONTACONTES, TEATRE DE MÀSCARES....CÀPSULES FORMATIVES INTENSES, PRÀCTIQUES I D'ALLÒ MÉS ÚTILS PER ADQUIRIR EINES, DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I TROBAR GENT AMB INTERESSOS COMUNS.

I AL JULIOL...SUPER CURSOS D'ESTIU!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Informació i Inscripcions:

Eugenia González La Rosa 627 00 87 73 [email protected]

Using Format