CURSOS DE TEATRE...VINE A PROVAR UNA CLASSE!

Hola! Sóc l'Eugenia González 

Sóc actriu i professora de teatre. I m'agrada molt la meva feina! Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults. També sóc professora de Veu i Comunicació i imparteixo cursos per a aprendre a parlar en públic.  

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...

Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? De Comunicació i Creativitat? Aquí tens el teu espai. 

La primera classe és de prova. Si t'interessa rebre més informació o vols venir a provar em pots contactar en el 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com Truca o escriu, estic al teu servei!

CLASSES DE TEATRE

Grups a Reus els Dimarts de 19 a 21h, a Tarragona Dimecres 17 a 19h i a Tarragona Dimecres 19 a 21h.

Classes pràctiques, dinàmiques...i molt divertides! Adreçades a adults amb o sense experiència prèvia. Només cal que tinguis ganes de gaudir!   Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. 

Tens a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? De Comunicació i Creativitat? Aquí tens el teu espai. 

La primera classe és de prova. Si t'interessa rebre més informació o vols venir a provar em pots contactar en el 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com Truca o escriu, estic al teu servei!

Eugenia González La Rosa

Eugenia González La Rosa és actriu, professora , directora i dramaturga.

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso.

Ensenya Teatre, Veu, Narració de Contes i Producció Teatral a joves i adults, a nivell amateur i professional, des de fa 23 anys. Ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur  i també col.labora habitualment amb la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Ha impartit classes en escoles com ara El Timbal, Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectòria. Les seves classes són pràctiques i d'una gran qualitat i en elles fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental dins de la seva carrera artística.

D'OCTUBRE A JUNY...

CURSOS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA!

TASTET TEATRAL, CURS DE MONÒLEG, CURS DE CONTACONTES, TEATRE DE MÀSCARES....CÀPSULES FORMATIVES INTENSES, PRÀCTIQUES I D'ALLÒ MÉS ÚTILS PER ADQUIRIR EINES, DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I TROBAR GENT AMB INTERESSOS COMUNS.

FEM TEATRE!

Curs pràctic i intensiu sobre comèdia i interpretació. Adreçat a amants del teatre (amb o sense experiència prèvia). Cos, veu, personatges,jocs, impros... Un dia ben teatral per a passar-ho d'allò més bé!

Tens el cuquet del teatre…però no n’has fet mai? Vols gaudir amb les bases de la interpretació? Ja fas teatre…i tens ganes de més? Vine a passar un dia divertit i formatiu de la mà de l’actriu i professora Eugenia González La Rosa.

Dissabte 23 de març a Tarragona. Horari 10-14 i 15.30-17.30h (6 hores) Info i Inscripcions Eugenia González La Rosa                            627 00 87 7

I si vols regalar el curset: ticket regal!

I AL JULIOL...SUPER CURSOS D'ESTIU!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Informació i Inscripcions:

Eugenia González La Rosa 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com

Using Format