Info general dels cursos d'estiu

Cursos de "Teatre per a JOVES" (de 12 a 17 anys)
i Cursos de Teatre per ADULTS
A Tarragona i a Reus
durant el mes de JULIOL

Una setmana intensivaper a jugar, experimentar, aprendre...
i crear un espectacle en grup!

GRUPS A TARRAGONA
Joves 1 al 6 de Juliol 10.30 a 13h
Adults 1 al 6 de Juliol 18.30 a 21h

GRUPS A REUS
Joves 8 al 13 de Juliol 10.30 a 13h
Adults 8 al 13 de Juliol 18.30 a 21h

Tots els cursos acabaran amb una
representació en públic.

Informació i Inscripcions Eugenia González 627 00 87 73

Hola! Sóc l'Eugenia González 

Sóc actriu i professora de teatre. I m'agrada molt la meva feina! Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre a joves i adults. També sóc professora de Veu i Comunicació i imparteixo cursos per a aprendre a parlar en públic. 

Aquests mes de juliol tens a la teva disposició cursos de teatre per aprendre, jugar, experimentar...i gaudir de l'experència de crear i presentar un espectacle en públic. Són grups reduïts i no cal tenir experìencia  prèvia (tot i que, si en tens, aprofitarem a tope el que ja saps!).

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...

Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? De Comunicació i Creativitat? Aquí tens el teu espai. 

Tens preguntes? Et vols incriure?  Em pots contactar en el 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com Truca o escriu, estic al teu servei!

Eugenia González La Rosa

Eugenia González La Rosa és actriu, professora , directora i dramaturga.

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso.

Ensenya Teatre, Veu, Narració de Contes i Producció Teatral a joves i adults, a nivell amateur i professional, des de fa 23 anys. Ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur  i també col.labora habitualment amb la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Ha impartit classes en escoles com ara El Timbal, Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectòria. Les seves classes són pràctiques i d'una gran qualitat i en elles fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental dins de la seva carrera artística.

D'OCTUBRE A JUNY...

CURSOS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA!

TASTET TEATRAL, CURS DE MONÒLEG, CURS DE CONTACONTES, TEATRE DE MÀSCARES....CÀPSULES FORMATIVES INTENSES, PRÀCTIQUES I D'ALLÒ MÉS ÚTILS PER ADQUIRIR EINES, DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I TROBAR GENT AMB INTERESSOS COMUNS.

CURSOS DE TEATRE, INICI AL SETEMBRE 2019

...VINE A PROVAR UNA CLASSE!

Al setembre tornen les classes regulars!

Més informació en breu.

I AL JULIOL...SUPER CURSOS D'ESTIU!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Informació i Inscripcions:

Eugenia González La Rosa 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com

Using Format