COMENCEN LES CLASSES REGULARS!

HOLA! SÓC L'EUGENIA I AQUÍ TENS INFO DE LES MEVES CLASSES

Sóc actriu i professora de teatre. I m'agrada molt la meva feina! Fa més de vint anys que ensenyo a fer teatre. També sóc professora de Veu i Comunicació i imparteixo cursos per a aprendre a parlar en públic. 

A partir d'aquest setembre tens de nou a la teva disposició cursos de teatre per aprendre, jugar, experimentar...i gaudir de l'experiència de crear i presentar un espectacle en públic. Són classes adreçades a adults, fem grups reduïts i no cal tenir experìencia  prèvia (tot i que, si en tens, aprofitarem a tope el que ja saps!).

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe!  Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...

Tindràs a la teva disposició un espai segur en el que connectar amb la teva creativitat i conèixer gent amb interessos comuns. Ganes de teatre? Aquí tens el teu espai. 

Vine a provar una classe! Em pots contactar en el 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com. Truca o escriu, estic al teu servei!

LES CLASSES DE TEATRE

Les classes de teatre comencen el mes de setembre i acaben al mes de juny. Estan adreçades a adults amb ganes de fer teatre, aprendre les bases de la interpretació, crear un espectacle i presentar-lo en grup.  No necessites experiència prèvia (tot  i que, si en tens, aprofitarem a tope el que ja saps!). 

Les meves classes són pràctiques, dinàmiques i participatives. I també divertides...l'objectiu és gaudir de la classe! Experimentaràs de forma pràctica què vol dir fer teatre i crearem espectacles que presentarem en públic. Cos, veu, improvisació, joc teatral, text...

AQUESTS SÓN ELS GRUPS 2019-20:

REUS DIMARTS 19-21H

TARRAGONA DIMECRES 17 A 19H

TARRAGONA DIMECRES 19 A 21H

Vine a provar una classe! Em pots contactar en el 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com. Truca o escriu, estic al teu servei!

CURS DE VEU I COMUNICACIÓ

Dilluns 19h a 21h a Tarragona. El curs comença a finals de setembre i acaba a finals de gener.

Proposem un curs adreçat a adults que vulguin conèixer el funcionament i possibilitats de la seva veu, millorar competències comunicatives i aprendre a parlar en públic.

Són classes pràctiques, adreçades a obtenir resultats i el grup reduït assegura una atenció personalitzada durant tot el procés d'aprenentage. És a dir, treballem cada cas en particular; les classes s'adapten a les necessitats i expectatives de cada participant.

Vols venir a fer una classe de prova? Si tens preguntes o em vols comentar el teu cas concret i saber si aquestes classes són per a tu, em pots localitzar en el 627 00 87 73.

CLASSES PARTICULARS DE VEU I COMUNICACIÓ

En les classes particulars treballem de forma intensiva i personalitzada. Són un format que funciona d'allò més bé: la feina és personal en funció de les necessitats de l'alumne, s'assoleixen resultats ràpidament i l'horari és molt flexible. 

Fa més de vint anys que ajudo a persones a conèixer les possibilitats de la seva veu, millorar les competències comunicatives i aprendre a parlar en públic. Els perfils són molt diversos: docents que tenen problemes de veu, estudiants i professionals que necessiten fer presentacions en públic, comercials i guies turístics, periodistes i locutors, pregoners...I,  molt especialment,  professionals que es presenten a oposicions, a qui fa anys que ajudo amb resultats molt satisfactoris. 

Si vols saber-ne més sobre les classes particulars, si us plau, posa't en contacte amb mi. El primer pas és saber què vols treballar i a partir d'això et podré fer una proposta (generalment proposo cursos de 2 a 5 sessions). Truca o escriu, estic al teu servei! Eugenia 627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com

Eugenia González 

Eugenia González és actriu i professora. També escriu, dirigeix, produeix i interpreta els seus propis espectacles unipersonals. 

Formada a l'Aula de Teatre de Lleida i a l'Institut del Teatre de Barcelona, després de llicenciar-se en Art Dramàtic inicia estudis a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres com ara Carlo Boso. 

Des de fa 24 anys ensenya "Teatre" i "Veu i Comunicació" a joves i adults, a nivell amateur i professional. Organitza els seus propis cursos regulars i intensius i també col.labora amb grups de teatre amateur,escoles de teatre i universitats. En aquests anys de carrera professional ha treballat amb desenes de grups de teatre amateur, la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, les escoles de teatre El Timbal,Porta4, Eòlia, Aula de Teatre de Lleida i un llarg etcètera. També a l'Institut del Teatre (centres de Barcelona i Terrassa) i a la Universitat de Lleida.

És una docent vocacional amb una llarga trajectòria. Les seves classes són pràctiques i enfocades a obtenir resultats. En les seves sessions fomenta la creativitat dels alumnes tot donant-los-hi eines pràctiques i proposant reptes estimulants. La docència és una part fonamental de la seva carrera artística.

CURSOS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA!


T'OFEREIXO CURS DE CONTACONTES, TEATRE DE MÀSCARES, COMÈDIA, PARLAR EN PÚBLIC....


SÓN CÀPSULES FORMATIVES INTENSIVES I PRÀCTIQUES; 

D'ALLÒ MÉS ÚTILS PER ADQUIRIR EINES, DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I TROBAR GENT AMB INTERESSOS COMUNS.

PROPERS CURSOS INTENSIUS

CURS INTENSIU DE CONTACONTES

Dissabte 26 d'octubre a Reus en horari de 10-14 i 15.30-17.30h

Curs pràctic i intensiu adreçat a docents, personal de biblioteques, animadors, actors...i a  tots els amants de la narració de contes!

Píndola formativa, d’aprofitament  professional, que treballa de forma intensiva i pràctica els aspectes claus a l’hora de triar i explicar un conte.

Escollir la història, descobrir recursos expressius, captar l’atenció de qui escolta, caracteritzar personatges, com interactuar amb el públic…i, el més interessant, descobrir i potenciar el  nostre estil personal...tot això i molt més en un curs impartit per Eugenia  González, narradora i professora amb 24 anys d’experiència professional.

El darrer dia per a inscriure’s és el Dimecres 23 d’octubre. Tens preguntes? T'agradaria comentar el teu cas per a saber si aquest curs és per a tu?  Truca'm! 627 00 8773

I AL JULIOL...SUPER CURSOS D'ESTIU!

Entrevista al Diari de Tarragona :

Informació i Inscripcions:

Eugenia González  627 00 87 73 eugenia@eugeniagonzalez.com

Using Format