Eugenia González 

EUGENIA GONZÁLEZ Actriu i professora. Escric, dirigeixo i produeixo els meus propis espectacles unipersonals.

Actualment giro els meus espectacles DIOS.La Comedia i LECTORANT. I preparo dos nous espectacles unipersonals que s'estrenaran la temporada que ve.

També fa 25 anys que explico contes a infants.

Sóc una docent vocacional amb 24 anys de carrera. Ensenyo Teatre , Parlar en públic i Narració de Contes,

Ganes de Teatre? Aquí tens el teu espai!


ACTUACIÓ A CASTELLERÀ

DIOS.La Comedia, d’Eugenia González

Un espectacle divertidíssim i gamberro que pretén demostrar (o no) l'existència de Déu a les nostres vides. Angoixes, mambo i alegria de la mà d'una actriu tot terreny que interpreta, canta, balla i gaudeix interpel·lant al públic . Teatre joiós i lliure, que ha fascinat crítica i públic i que porta dos anys de gira. Un èxit.

Diumenge 9 de febrer a les 18h a La Panera 2ª planta (Carrer Santa Maria, 21 Castellserà) Espectacle en castellà. Entrades a 15€. Reserves al 627 00 87 73. Taquilla oberta 30 minuts abans de la funció.

Calendari de gira aquí 

CLASSES DE TEATRE. Vine a fer una classe de prova!

Els Dilluns de 19h a 21h a TARRAGONA

Els Dimarts de 19h a 21h a REUS

Els Dimecres de 18.30h a 20.30h a TARRAGONA

I també disponibles classes particulars per aprendre a parlar en públic.

Ganes de Teatre? Aquí tens el teu espai!

Vine a provar una classe!

Més info, CLICA AQUÍ

Informació i Inscripcions : Eugenia González

627 00 87 73 www.eugeniagonzalez.com

propera edició del curs intensiu

“PARLAR EN PÚBLIC” Com dir el que vols dir: superar la por, convèncer, gaudir.

Dissabte 29 de febrer 2020 en horari de 10-14 i 15.30-17.30h (6 hores en total)

Curs adreçat a emprenedors, comercials, docents, opositors, locutors…i a totes les persones que vulguin millorar les seves competències comunicatives a l’hora de parlar en públic.

Píndola formativa, d’aprofitament professional, que treballa de forma intensiva i pràctica els aspectes claus a l’hora de parlar en públic: superar la por, endreçar el discurs, aprofitar el llenguatge no verbal, controlar l’espai, estratègies per assolir una comunicació eficaç, convèncer a l’auditori i gaudir amb l’experiència. Tot això i molt més en un curs impartit per Eugenia González, actriu i professora especialista en comunicació amb 24 anys d’experiència professional. Grup reduït i atenció personalitzada.

TAMBÉ DISPONIBLES CLASSES PARTICULARS.

Darrer dia per apuntar-se i abonar la matrícula: Dimarts 25 de febrer 2020

propera edició del curs intensiu

CURS DE CONTACONTES

Dissabte 28 de març a TARRAGONA 2020 En horari de 10-14 i 15.30-17.30h (6 hores en total)

Curs pràctic i intensiu adreçat a docents, personal de biblioteques, animadors, actors...i a tots els amants de la narració de contes!

Píndola formativa, d’aprofitament professional, que treballa de forma intensiva i pràctica els aspectes claus a l’hora de triar i explicar un conte.

Escollir la història, descobrir recursos expressius, captar l’atenció de qui escolta, caracteritzar personatges, com interactuar amb el públic…i, el més interessant, descobrir i potenciar el nostre estil personal...tot això i molt més en un curs impartit per Eugenia González, narradora i professora amb 24 anys d’experiència professional.

El darrer dia per a inscriure’s és el Dimarts 24 de març 2020. Tens preguntes? T'agradaria comentar el teu cas per a saber si aquest curs és per a tu? Truca'm! 627 00 87 73

Eugenia González   627 00 87 73    eugenia@eugeniagonzalez.com 

Using Format